Introduction

KIK lõpetab taotluste vastuvõtu eraisikute ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rajamise toetamiseks 20. aprillil 2021

KIK lõpetab taotluste vastuvõtu eraisikute ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rajamise toetamiseks 20. aprillil 2021

Tähelepanu!

Vastavalt SA Keskkonnainvesteeringute Keskus poolt 07.04.21 väljastatud pressiteatele lõpeb 20. aprillil 2021 taotluste vastuvõtt eraisikute ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rajamiseks seoses eelarve täitumisega.

„Taotlusvooru kinnitatud eelarvest, 15,3 miljonist eurost, on rahastusotsustega kaetud 14,1 miljonit eurot, seega on eelarve maht peaaegu ammendunud. Veel saame vastu võtta loetud arv taotlusi. Lõplik rahastatavate projektide hulk sõltub mitmest asjaolust, näiteks tänaseks esitatud taotluste rahastusotsustest, valminud projektide odavnemise tõttu vabanenud vahenditest ja projektide katkestamistest,“ selgitab KIKi projektikoordinaator Kadri Haamer ja lisab, et need, kelle taotlused on tänaseks juba esitatud ja hindamisel, on eelarves sees.

Täies mahus pressiteate leiate SIIT .

OÜ Kohila Maja reageerib tehniliste tingimuste taotlustele esimesel võimalusel, kuid rõhutame, et tehnilisi tingimusi on võimalik väljastada ainult piirkondades, kus ühisveevärk ja –kanalisatsioon on tervikuna välja ehitatud ning teenus (lähikuudel) kättesaadav (Kohila alev, Prillimäe alevik, Hageri alevik, Sutlema küla, Masti küla, Pukamäe küla, Vilivere küla).

Paratamatult ei ole meil võimalik väljastada tehnilisi tingimusi Aespa aleviku ÜVK piirkonda, kus ehitustööd alles käivad ning eeldusi teenuse osutamiseks ei ole veel olemas.

Täname mõistva suhtumise eest!